Buitenschilderwerken

Bij Diëgo Doom schilderwerken in Lievegem kan je terecht voor een totaalservice op maat. Van kleuradvies tot afwerking, zij begeleiden je doorheen het hele proces.

Buitenschilderwerken voer je best uit eens in de vijf jaar. Diëgo Doom schildert al jarenlang gevels, tuinhuizen, raamkozijnen… in Lievegem en omstreken. Met kwaliteitsvolle verf, lak of beits en decoratieve technieken geeft hij jouw buitenschrijnwerkerij en gevel de unieke uitstraling die jij wenst.

Kaleien

Diëgo Doom Schilderwerken is de specialist in Lievegem voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Met hun ervaring en kennis van de nieuwste technieken zorgen ze voor een perfect resultaat.

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek die kleine putjes, barsten en onregelmatigheden in een buitenmuur esthetisch wegwerkt. Het is een decoratieve techniek die tevens je gevel ook goed beschermt tegen weersomstandigheden.

Dakgoten

Wilt u uw gevel laten schilderen of renoveren? Diëgo Doom schilderwerken in Lievegem heeft de expertise en ervaring om uw gevel terug in topconditie te brengen.

Een dakgoot kan gemaakt worden uit diverse materialen. Afhankelijk van het materiaal is regelmatig onderhoud nodig met een primer, lak of verf. Diëgo Doom bekijkt met jou welke oplossing voor jouw dakgoot noodzakelijk is.

Ramen

Diëgo Doom schilderwerken in Lievegem is uw betrouwbare partner voor al uw schilder- en decoratiewerken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Houten ramen moet je zeker eens in de vijf jaar schilderen. Zie je al blaasjes onder de verf van de raamkozijnen? Of bladdert de verf af? Dan is het tijd om de raamkozijnen te schilderen vooraleer er vocht in het hout komt. Voorkom houtrot dankzij uw vakspecialist, Diëgo Doom, Lievegem.

Tuinhuizen

Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij Diëgo Doom schilderwerken in Lievegem. Ze bieden een uitstekende service aan tegen een eerlijke prijs.

Diëgo Doom geeft je tuinhuis een totale opfrisbeurt. Het hout krijgt een kwaliteitsvolle behandeling voor een duurzaam resultaat.

Neem
contact op

Contact