Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken voer je best uit eens in de vijf jaar. Diëgo Doom schildert al jarenlang gevels, tuinhuizen, raamkozijnen… in Lievegem en omstreken. Met kwaliteitsvolle verf, lak of beits en decoratieve technieken geeft hij jouw buitenschrijnwerkerij en gevel de unieke uitstraling die jij wenst.

Kaleien

Kaleien en buitenschilderwerken

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek die kleine putjes, barsten en onregelmatigheden in een buitenmuur esthetisch wegwerkt. Het is een decoratieve techniek die tevens je gevel ook goed beschermt tegen weersomstandigheden.

Dakgoten

Schilderen van dakgoten

Een dakgoot kan gemaakt worden uit diverse materialen. Afhankelijk van het materiaal is regelmatig onderhoud nodig met een primer, lak of verf. Diëgo Doom bekijkt met jou welke oplossing voor jouw dakgoot noodzakelijk is.

Ramen

Ramen en buitenschilderwerken

Houten ramen moet je zeker eens in de vijf jaar schilderen. Zie je al blaasjes onder de verf van de raamkozijnen? Of bladdert de verf af? Dan is het tijd om de raamkozijnen te schilderen vooraleer er vocht in het hout komt. Voorkom houtrot dankzij uw vakspecialist, Diëgo Doom, Lievegem.

Tuinhuizen

Tuinhuis en duivenkot schilderen 02

Diëgo Doom geeft je tuinhuis een totale opfrisbeurt. Het hout krijgt een kwaliteitsvolle behandeling voor een duurzaam resultaat.

Neem
contact op