Decoratieve Technieken

Diëgo Doom is uw specialist in schilder- en interieurtechnieken. Dankzij zijn opleiding bij BOSS Paints garandeert hij u kwaliteitsvol en hoogstaand schilderwerk. Diëgo is gecertificeerd in verschillende decoratieve stuctechnieken die uw interieur een persoonlijke look en feel geven.

Cementstuc
Aqua Sensa

Met Aqua Sensa Cementstuc van Boss Paints kun je alle kanten op. Of je nu kiest voor een strakke, moderne uitstraling of juist voor een meer natuurlijke look, met deze muurbekleding is alles mogelijk. En dankzij de waterafstotende en vuilwerende werking van Aqua Sensa blijven je muren er jarenlang als nieuw uitzien.

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement. Het kan gebruikt worden als wand- en vloerbekleding. Deze cementstuc is bijzonder kras- en stootvast. Daarnaast ook waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Ragfijne Korrelstructuur
Beau

De verf is gemakkelijk aan te brengen en te verwerken. Door de snelle droogtijd kunnen meerdere lagen snel achter elkaar worden aangebracht voor een nog intensere verweerde look.

Houd je van een authentieke sfeer, een modern interieur? Dan is Beau ideaal voor jouw interieur. Beau is een product op basis van marmerpoeder en heeft een ragfijne korrelstructuur.

Kalkstuc
Calco

Claystuc is een uniek product van Bosspaints dat de uitstraling van leemstuc combineert met de duurzaamheid van betonstuc. Ideaal voor wie op zoek is naar een authentieke uitstraling met moderne eigenschappen.

Calco is een product op basis van kalkpoeder en bindpasta. Deze decoratieve techniek wordt vaak gebruikt om de zuiderse charme of verweerde structuren na te bootsen.

Kleistuc
Claystuc

Claystuc van Bosspaints biedt een duurzame afwerking die bestand is tegen krassen en slijtage. Het is ideaal voor mensen met kinderen of huisdieren, omdat het bestand is tegen dagelijks gebruik.

Hou je van wanden met een zacht reliëf en natuurlijke kleuren. Kies dan voor Claystuc. Het creëert een gevoel van natuurlijk gesteente in jouw interieur.

Stuc met lichtreflectie
Ice

Lichtinval, reflectie en diepte-effect… dat creëer je met ICE. Een stuc waarin minuscule glaspareltje verwerkt zitten die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen.

Gekalkte muren
Limestone

Laat je creativiteit de vrije loop met Limestone New. Dit is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk. Diëgo speelt met laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen zodat er een spel van tintschakeringen en structuren ontstaat.

Metallieke kleuren
Metallic Chic

Creëer een uniek en tijdloos interieur met Metallic Chic dankzij de metaalachtige deeltjes die in deze Italiaanse stuctechniek verwerkt zijn.

Korrelig Schaduweffect
Puntfino

Puntofino biedt een breed scala aan voordelen voor het opknappen van uw binnenruimtes. Bij Schilderwerken Diëgo Doom kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen om de gewenste uitstraling van uw interieur te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat Puntofino voor uw woning kan betekenen.

Met je hoofd in de wolken… Het kan! Met de matte verf Puntofino creëert Diëgo een subtiele wolkenformatie op jouw muren. Geraffineerd en ambachtelijk tegelijk.

Glansstuc
Stucco Puro

Ook de Italiaanse stuctechniek Stucco Puro verzekert je interieur van tijdloze klasse. Het effect: een prachtige, gladde, marmeren wand.

Wandbescherming
Tusk

Tusk van Bosspaints is een unieke wandafwerking voor binnenruimtes, die bestaat uit een combinatie van kalk, pigmenten en harsen. De afwerking heeft een subtiele textuur en een levendig karakter door de veranderende kleurnuances van de pigmenten. Tusk is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch omdat het bestand is tegen slijtage en vlekken en dampdoorlatend is. Diëgo Doom, jouw schilderexpert in Lievegem, kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleur en het creëren van het gewenste effect, en de techniek nauwkeurig en efficiënt toepassen voor een perfect resultaat.

Tusk is een sterke, stootvaste, superkrasvaste en naadloze wandbescherming die vooral gebruikt wordt in publieke ruimtes.

Minireale micro-mortel
Mortex

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke manier om uw interieur te vernieuwen, dan is Mortex misschien wel iets voor u. Met de expertise van Schilderwerken Diëgo Doom te Lievegem kunt u er zeker van zijn dat uw Mortex-installatie professioneel en duurzaam is.

Mortex is een Belgisch kwaliteitsproduct op basis van cement en kalk. Deze strakke, waterdichte bepleistering is ideaal voor badkamers, welnessruimtes…

Neem
contact op

Contact