Decoratieve Technieken

Diëgo Doom is uw specialist in schilder- en interieurtechnieken. Dankzij zijn opleiding bij BOSS Paints garandeert hij u kwaliteitsvol en hoogstaand schilderwerk. Diëgo is gecertificeerd in verschillende decoratieve stuctechnieken die uw interieur een persoonlijke look en feel geven.

Cementstuc
Aqua Sensa

Schilderwerken Diego Doom Aqua Sensa Cementstuc 12

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement. Het kan gebruikt worden als wand- en vloerbekleding. Deze cementstuc is bijzonder kras- en stootvast. Daarnaast ook waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Ragfijne Korrelstructuur
Beau

Schilderwerken en Decoratiewerken Diego Doom Beau Ragfijne Korrelstructuur 04

Houd je van een authentieke sfeer, een modern interieur? Dan is Beau ideaal voor jouw interieur. Beau is een product op basis van marmerpoeder en heeft een ragfijne korrelstructuur.

Kalkstuc
Calco

Diego Doom Schilderwerken Decoratiewerken Calco Kalkstuc 05

Calco is een product op basis van kalkpoeder en bindpasta. Deze decoratieve techniek wordt vaak gebruikt om de zuiderse charme of verweerde structuren na te bootsen.

Kleistuc
Claystuc

Diego Doom Schilderwerken Behangen en Decoratiewerken Claystuc Kleistuc1

Hou je van wanden met een zacht reliëf en natuurlijke kleuren. Kies dan voor Claystuc. Het creëert een gevoel van natuurlijk gesteente in jouw interieur.

Stuc met lichtreflectie
Ice

Lichtinval, reflectie en diepte-effect… dat creëer je met ICE. Een stuc waarin minuscule glaspareltje verwerkt zitten die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen.

Gekalkte muren
Limestone

Laat je creativiteit de vrije loop met Limestone New. Dit is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk. Diëgo speelt met laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen zodat er een spel van tintschakeringen en structuren ontstaat.

Metallieke kleuren
Metallic Chic

Creëer een uniek en tijdloos interieur met Metallic Chic dankzij de metaalachtige deeltjes die in deze Italiaanse stuctechniek verwerkt zijn.

Korrelig Schaduweffect
Puntfino

Diego Doom Schilderwerken PuntoFino 03

Met je hoofd in de wolken… Het kan! Met de matte verf Puntofino creëert Diëgo een subtiele wolkenformatie op jouw muren. Geraffineerd en ambachtelijk tegelijk.

Glansstuc
Stucco Puro

Ook de Italiaanse stuctechniek Stucco Puro verzekert je interieur van tijdloze klasse. Het effect: een prachtige, gladde, marmeren wand.

Wandbescherming
Tusk

Schilderwerken Diego Doom Decoratiewerken Tusk 2

Tusk is een sterke, stootvaste, superkrasvaste en naadloze wandbescherming die vooral gebruikt wordt in publieke ruimtes.

Minireale micro-mortel
Mortex

Diego Doom Mortex Schilderwerken en Behangwerken 06

Mortex is een Belgisch kwaliteitsproduct op basis van cement en kalk. Deze strakke, waterdichte bepleistering is ideaal voor badkamers, welnessruimtes…